Behandlingar

Vi är auktoriserade hårologer på salongen

Hårologi hårprodukter och hudvårdsprodukter samt näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Alla hårologi hårprodukter är tillverkade i Sverige av högkvalitativa råvaror med största möjliga hänsyn till miljön. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.

Hur hittar jag rätt hårprodukt? Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Hon/han har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är.

Hårologen studerar håret och hårbottnen och gör en hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd om hårprodukter och behandlingar. De hårprodukter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om. Du får specialistservice Förutom hårtest och skräddarsydda hårprodukter får du självklart också en proffsig klippning och styling.

Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår. Hårprodukter för hårproblem Hårologen kan med hjälp av en håranalys och ett hårtest snabbt ställa en diagnos och därefter ordinera precis rätt hårprodukter för att avhjälpa de flesta förekommande problemen.

Hårologi - Läran om håret.


KST= Kranisakralterapi

Ett dåligt knä/höft, kan komma av en förskjutning i skallen...
"KST" är en mjuk behandling, som behandlar skallen, ryggraden och korsbenet. Beh. lossar på spänningar som kan komma av Trauma, Tinnitus, Slag mot huvudet, Slag mot korsbenet, Kronisk stress mm. mm. Jag kan rucka på benen i huvudet (i suturerna) så förskjutningen går tillbaka till rätt läge, och då kan mkt. av problem försvinna..(spänningen släpper). Kroppen fortsätter därefter en beh. att jobbar själv i minst 48h och vill läka sig själv.

Viktigt är att jag kan nu både Hinna och Benteknik. (De flesta i Sverige blir utbildade på antingen eller.) Det är jag väldigt stolt över.
Så när du googlar kan det bli på en teknik i taget.

Detta har hjälpt mig mkt. med många av mina problem.

Jag trodde min smärta i axlar och rygg kom av mitt jobb bara, mitt hörselproblem (som kom bara ibland, vilket jag inte tänkte på) trodde jag kom från fönen i handen, o.s.v. klart det kom från det med men det största felet var nog gamla Whiplash skador. Att trodde att jag bara hade ont i kombi med mitt jobb, nu vet jag att det inte bara var det. Mina problem kom/kommer av en kombination av dessa två.

Kram och välkommen att beställa tid hos mig.
Tina utbildad KST terapeutHårförlängning

Vi använder oss av olika system. Vi använder även keratinvaxslingor, där det sätts slinga för slinga.

Läs mer om hårförlängning!

 

Perm Texturbehandling

En modern permanent som inte liknar de gamla behandlingarna.

Läs mer om Perm Cysteamine!

 

Kerasilk Keratin Treatment (för tillfället gör vi ej denna behandling)

Frågor och svar


Vem kan göra en Kerasilk Keratinbehandling?
- Vem som helst kan göra denna behandlingen, har du rakt, lockigt, vågigt, frissigt, fintrådigt eller tjockt hår spelar ingen roll, med en konsultation hos oss kan vi avgöra vilken behandling som passar ditt hår bäst!


Vad ger Kerasilk Keratinbehandlingen för effekt på mitt hår?
- Har man väldigt frissigt hår sedan tidigare minskas eller försvinner helt den frissiga känslan. Håret blir  blankt, enkelt att hantera, håret får en helt annat spänst och känns starkare och blir luftigare. Det kommer fortfarande finnas möjlighet att ha håret lockigt / vågigt (beroende på hårtyp) och friheten att föna håret smidigt och rakt på en bråkdel av den tid som investeras innan man får behandling.


Kan jag använda Kerasilk Keratin Treatment om jag har slingor / färg?
-Ja, Kerasilk Keratin Treatment förbättrar faktiskt kvalitén på det färgade/slingade håret, fjällskikten sluts och minskar "friss" och blir glansigare. Är du färgad lite mörkare kan dock färgen bli något ljusare efter behandlingen.


Kommer Kerasilk Keratin Treatment att göra mitt hår rakt?
- Kerasilk behandlingen är INGEN rakpermanent utan vad den gör i första hand är att försegla fjällskikten som finns i håret, effekten av detta gör att håret känns starkt, mjukt, får en naturlig lyster i håret samt dämpar friss efter behandlingen! I vissa fall där håret är lockigt eller vågigt kan kunden uppleva att strukturen ändras och blir rakare än utgångsläget men det är olika från hår till hår!


Hur länge håller en Kerasilk Keratin Treatment?
- Behandlingen håller mellan 3 - 5 månader. Produkterna som skickas med (Kerasilk Control Shampoo, Kerasilk Control Conditioner & Kerasilk Control Smooting Fluid) ska användas för att bibevara effekten av behandlingen för maximal hållbarhet!


Kan du göra Kerasilk Keratin Treatment efter att du gjort en rakpermanent?
-Ja! Keratin Kerasilk behandling efter en rakpermanent gör håret lent och levande igen och förbättrar kvalitén på håret. Kommer mitt hår förlora volymen, om jag använder Kerasilk Keratin Treatment?

-Nej, ditt hår förlorar inte volymen. Ditt hår kommer att behålla sin naturliga volym och minsklar torktiden efter att du tvättat håret.

Kommer mitt hår återgå till sitt ursprungliga tillstånd efter Kerasilk Keratin Treatment behandlingen gått ur?
-Ja, i takt med att behandlingen succesivt försvinner kommer håret återgå till hur ditt hår var förut.

Kan du färga håret samma dag du får en Kerasilk Keratin Treatment?
- Man kan färga håret både före och efter, men vi brukar rekommendera och göra färgbehandlingen efteråt då behandlingen kan dra ur lite av färgen. Detta ska då ske 10 dagar efter du gjort Kerasilk Keratinbehandlingen. Om du färgar dig mörk innan kan det vara bra att gå ett steg mörkare än du tänkt då behandlingen som sagt oftast gör håret något ljusare.

Kan du simma i poolen eller havet efter att du gjort Kerasilk Keratin Treatment?
-Ja, det kan man, dock kan klorerade bassänger minska hållbarheten för behandlingen om du simmar/vistas i pool ofta. Vi rekommenderar att du använder Kerasilk Keratin Treatment Smoothing Serum på håret innan simning då det fungerar som en skyddande barriär för håret.

Hur snart kan jag tvätta mitt hår efter Kerasilk Keratin Treatment behandling?
- 2 dagar bör du avvakta med att tvätta håret efter behandlingen.

Kan jag göra Kerasilk Keratin behandlingen om jag har väldigt slitet/behandlat hår? - Efter en konsultation här hos oss på salongen kan vi avgöra om ditt hår går att utföra behandlingen på, Keratin Kerasilk behandlingen i sig sliter inte på håret, dock ska "Keratin Shape" & "Keratin Smooth" plattas in i håret ca 5 gånger/passé så det är plattningen som är det enda slitsamma på håret. 

Kan jag göra en Kerasilk Keratin Treatment när jag är gravid eller ammar?
-Det finns inga kliniska tester som utförts på gravida kvinnor eller kvinnor som ammar. Dock avråder gravida eller ammande kvinnor av säkerhetsskäl för tillfället.

Hur snabbt kan jag få en Kerasilk Keratin Treatment behandling efter att jag får min första behandling?
-Kerasilk Keratin Treatment är som en konditionerande behandling, du kommer inte att skada håret genom att utföra det för tidigt eller för mycket, men vi rekommenderar att upprepa behandlingen efter ca 3 - 5 månader av den anledningen att i ett av momenten så ska behandlingen plattas in i håret ca 5ggr/passé (Värme leder produkterna in i hårstråna). Det är plattningen som kan ge slitage på håret men efter rekommenderad tid är det inga problem.

Vad är den aktiva kemikalien i Kerasilk Keratin Treatment Formula som gör att den fungerar så bra?
-Kerasilk Keratin Treatment slätar ut håret med hjälp av en egenutvecklad polymer system som binder aminosyror på ytan av håret. Denna behandling är 100% salong säker. Det som gör Kerasilk Keratin Treatment behandling effektiv är vår användning av Super Nutrilent Complex i kombination med en patentskyddad polymer-system. Denna kombination är vad rundar follikeln, slätar ut fjällskiktet och repararer redan existerande skador.

Läs mer här.