Kraniosakral terapi KST

BOKA TID HÄR.

Jag är utbildad och Diplomerad inom både i Hinna och Benteknik. (De flesta i Sverige blir utbildade på antingen eller.) Detta är jag väldigt stolt över. Jag har gått på Nordiska institutet.

Så om du googlar på detta så kan det bli på en teknik i taget.

Ett dåligt knä/höft, kan komma av en förskjutning i skallen...

"KST" är en mjuk behandling, som behandlar skallen, ryggraden och korsbenet. Beh. lossar på spänningar som kan komma av Trauma, Tinnitus, Slag mot huvudet, Slag mot korsbenet, Kronisk stress mm. mm. Jag kan rucka på benen i huvudet (i suturerna) så förskjutningen går tillbaka till rätt läge, och då kan mkt. av problem försvinna..(spänningen släpper). Kroppen fortsätter därefter en beh. att jobbar själv i minst 48h och vill läka sig själv.

Detta har hjälpt mig mkt. med många av mina problem.

Jag trodde min smärta i axlar och rygg kom av mitt jobb, mitt hörselproblem (som kom bara ibland, vilket jag inte tänkte på) trodde jag kom från fönen i handen, o.s.v. klart det kom från det också med men det största felet var nog gamla Whiplash skador. Trodde att jag bara hade ont i kombi med mitt jobb, nu vet jag att det inte bara var det. Mina problem kom/kommer av en kombination av dessa två.

Kram och välkommen att beställa tid hos mig. 
Tina, KST terapeut


Referens från Helena & Sylvia:

Igår var jag hos Tina och idag är jag en ny människa. :) Haft besvär med min nacke i 1 års tid. Det var min 3:e behandling. Jag har heller inte haft någon huvudvärk sedan den första behandlingen. Efter nästa behandling tror jag att jag är besvärsfri.
Tusen tack Helena

Tack Tina Hultmark! 
Jag längtar tillbaka till dina varma KST-händer ♥ 
Nacken är mycket bättre och höfterna på väg. 
Det känns mycket bra! 
Ni som funderar på att testa KST - Gör det! 
Ni som undrar hur bra ni kan må fast ni inte trodde det var nåt som var fel - Prata med Tina om vad KST är!
Hälsningar Sylvia.

Gilla oss på Facebook, klicka här!